IMG_20210423_082246_371_edited.jpg

OPENINGSTIJDEN EN NIEUWE WEBSHOP!

Sinds eind februari heb ik ook een pop-up shop geopend in het Shopping center K in Kortrijk, in de Sionstraat, recht tegenover de Bongo winkel. 

De winkel is open op:
Vrijdag van 13-18u en Zaterdag van 11-19u.

De rest van de week breng ik door in mijn atelier.

De webshop blijft uiteraard wel 7 dagen op 7 open.

Ik verkoop er enkel handgemaakte, ambachtelijke producten en probeer het gamma ook zo "groen" mogelijk te houden indien mogelijk. Ook is de winkel ideaal voor wie nog op zoek is naar een origineel cadeau!

Mijn meubelen die te koop zijn zullen daar staan, en ook de rotan meubelen en decoratie van het merk Balipati opgericht door de Kortrijkse Patricia Balcaen die alle ateliers en producten ter plaatse in Bali heeft bezocht.

Daarnaast is Mel Ramoudt ook veel aanwezig in de winkel, die in Assebroek haar eigen meubelstoffeerderij heeft:  Atelier Stitch (@atelier_stitch) • Instagram-foto's en -video's

Zij verkoopt er haar zelfgemaakte, super kwalitatieve kussens met eigen vulling, en staat paraat om u te helpen met al uw aanvragen ivm het (her)stofferen van uw meubelen.

Ook zal er in de winkel kunst te koop zijn van verschillende lokale kunstenaars.

En daarnaast zal er ook telkens een print te zien zijn van de wildlife photography van mijn broer, Sammy Karl Six.

Er is de mogelijkheid om zelf een foto naar keuze uit te kiezen en deze te laten printen op een formaat naar keuze op ofwel dibond (aluminium plaat), of op kwalitatief fotopapier.

Zie: Sammy Karl Six (@sammy.karl.six) • Instagram-foto's en -video's

DSC_0470.JPG
krantenartikel.jpg
portret ik winkel.jpg